Stand van zaken

Langzaam krijgt alles vorm: we hebben inmiddels het definitieve adres mogen ontvangen (Sportlaan 25), het logo is klaar, de website is sinds deze week vernieuwd én u kunt vanaf nu de nieuwe brochure aanvragen. Hierin leest u over het ontstaan van Koningsakker, wat natuurbegraven precies inhoudt en hoe alles bij ons in zijn werk gaat. De digitale brochure kunt u direct ontvangen via e-mail. Of vraag de papieren brochure alvast aan. Deze sturen we u dan binnenkort toe.

De opening komt ook in zicht. Het programma komt binnenkort online – komt u ook op zaterdag 31 augustus van 11:00-16:00 uur?

Het team is sinds eind juni compleet: naast Riny (locatiebeheerder), Amber (PR coördinator) en Niels (natuurbeheer) zijn Cathy Otten en Karin Nijhoff begonnen als de relatiebeheerders. In hun rol verzorgen zij de informatiegesprekken, bieden hulp bij het kiezen van een laatste rustplaats en begeleiden ook uitvaarten.


Teamfoto – de gezichten achter Koningsakker. Van links naar rechts: Karin Nijhoff, Cathy Otten, Amber van Amsterdam en Riny Bergervoet.

Collega Niels was op dit moment nog aan het genieten van een welverdiende vakantie; in een volgende nieuwsbrief stellen we hem aan u voor!

Geplaatst in Alle berichten, Koningsakker