Agenda

dinsdag 07 december 2021

Rondleiding 7 december

Dinsdag 7 december kunt u mee op onze reguliere rondleiding. Een gids vertelt u tijdens een wandeling alles over een groene uitvaart, de natuurbegraafplaats en ons gebied
Lees verder

zondag 12 december 2021

Zondag Matinee GEANNULEERD

Iedere eerste zondag van de maand, om 14:00 uur, kunt u genieten van een kleinschalig 'huiskamerconcert' in de ceremonieruimte van het Koningsakker ontvangsthuis.
Lees verder

woensdag 15 december 2021

Historische wandeling | 15 december

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is en niet te vergeten: de Slag om Arnhem.
Lees verder

vrijdag 17 december 2021

Rondleiding 17 december

Gaat u mee met onze maandelijkse rondleiding? Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het ontstaan van Koningsakker en we vertellen u over natuurbegraven.
Lees verder

dinsdag 11 januari 2022

Rondleiding 11 januari

Dinsdagochtend 11 januari kunt u mee met een groepsrondleiding over Natuurbegraafplaats Koningsakker. We wandelen over de begraafplaats en vertellen u over het begraven op Koningsakker, de natuur en abdij Koningsoord.
Lees verder

vrijdag 28 januari 2022

Rondleiding 28 januari

Meer weten over natuurbegraven? Vrijdagmiddag 28 januari om 14:30 uur kunt u deelnemen aan onze groepsrondleiding. Het natuurgebied komt aan bod, het ontstaan van Koningsakker en we vertellen u over natuurbegraven.
Lees verder