Agenda

woensdag 22 september 2021

Historische wandeling | 22 september

VOL - Wilt u meer weten over de geschiedenis van dit gebied? Harry vertelt over het landschap van toen en nu, wat er leeft in de bosranden rondom de natuurbegraafplaats én een stukje over de Slag om Arnhem.
Lees verder

vrijdag 24 september 2021

Rondleiding 24 september

Gaat u mee met onze maandelijkse rondleiding? Vrijdagmiddag 24 september om 14:30 uur gaan we van start. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het ontstaan van Koningsakker en we vertellen u over natuurbegraven.
Lees verder

zondag 03 oktober 2021

Zondagmatinee | 3 oktober

In oktober starten we met onze Zondagmatinee. Iedere eerste zondag van de maand, om 14:00 uur een kleinschalig 'huiskamerconcert' in het Koningsakker ontvangsthuis. Zondag 3 oktober Kinsmit: een weemoedige melodie klinkt met de begeleiding van een tokkelende gitaar.
Lees verder

dinsdag 05 oktober 2021

Rondleiding 5 oktober

Op dinsdagochtend 5 oktober kunt u mee met een groepsrondleiding over Natuurbegraafplaats Koningsakker. We wandelen over de begraafplaats en vertellen u van alles over het begraven op Koningsakker, de natuur en abdij Koningsoord.
Lees verder

zaterdag 09 oktober 2021

Stiltewandeling in de ochtend

De week is druk en vol. Even niets moeten en tot jezelf komen. Opladen en geïnspireerd raken, in stilte. Wim Bos van ‘Frisse Lucht Arnhem’ komt op zaterdagochtend 9 oktober naar Koningsakker voor een stiltewandeling over de natuurbegraafplaats en het aangrenzende bos.
Lees verder

woensdag 20 oktober 2021

Historische wandeling | 20 oktober

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is en niet te vergeten: de Slag om Arnhem.
Lees verder

vrijdag 29 oktober 2021

Rondleiding 29 oktober

Meer weten over natuurbegraven? Vrijdagmiddag 24 september om 14:30 uur kunt u deelnemen aan onze groepsrondleiding. Het natuurgebied komt aan bod, het ontstaan van Koningsakker en we vertellen u over natuurbegraven.
Lees verder

zondag 07 november 2021

Zondagmatinee | 7 november

Iedere eerste zondag van de maand organiseren we een kleinschalig 'huiskamerconcert' in ons ontvangsthuis. Onze zondagmatinee. Zondag 7 november met Kinsmit. Zijn muziek, geïnspireerd op blues en folk, komt ook in aanraking met muziek uit de 17e eeuw.
Lees verder

dinsdag 09 november 2021

Rondleiding 9 november

Dinsdagochtend 7 november kunt u mee met een groepsrondleiding over Natuurbegraafplaats Koningsakker. We wandelen over de begraafplaats en vertellen u van alles over het begraven op Koningsakker, de natuur en abdij Koningsoord.
Lees verder

woensdag 17 november 2021

Historische wandeling | 17 november

Wilt u meer weten over de geschiedenis van dit gebied? Harry vertelt over het landschap van toen en nu, wat er leeft in de bosranden rondom de natuurbegraafplaats én een stukje over de Slag om Arnhem.
Lees verder

vrijdag 26 november 2021

Rondleiding 26 november

Gaat u mee met onze maandelijkse rondleiding? Vrijdagmiddag 26 november om 14:30 uur gaan we van start. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het ontstaan van Koningsakker en we vertellen u over natuurbegraven.
Lees verder

woensdag 15 december 2021

Historische wandeling | 15 december

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is en niet te vergeten: de Slag om Arnhem.
Lees verder