Agenda

vrijdag 12 juni 2020

Rondleiding | 12 juni

Op vrijdag 12 juni is er na lange tijd weer een rondleiding. In verband met de regels rondom corona laten we de groepsrondleiding met maximaal 10 personen plaatsvinden (aanmelden verplicht). We vertellen u meer over natuurbegraven en de rijke historie van dit gebied.
Lees verder

vrijdag 26 juni 2020

Rondleiding | 26 juni

Op vrijdag 26 juni kunt u mee met onze rondleiding. In verband met de regels rondom corona laten we de groepsrondleiding met maximaal 10 personen plaatsvinden (aanmelden verplicht). We vertellen u meer over natuurbegraven en de rijke historie van dit gebied.
Lees verder

vrijdag 10 juli 2020

Rondleiding | 10 juli

Een rondleiding over natuurbegraafplaats Koningsakker in de zomer. We vertellen u meer over natuurbegraven en de rijke historie van dit gebied. Wandelt u vrijdag 10 juli mee? Aanmelden is verplicht, er kunnen maximaal 10 personen mee.
Lees verder

vrijdag 31 juli 2020

Rondleiding | 31 juli

Op vrijdag 31 juli kunt u deelnemen aan onze maandelijkse rondleiding. We vertellen u meer over natuurbegraven en de rijke historie van dit gebied. Aanmelden is verplicht, er kunnen maximaal 10 personen mee.
Lees verder

vrijdag 14 augustus 2020

Rondleiding | 14 augustus

Gaat u vrijdag 14 augustus mee met onze rondleiding? In verband met de regels rondom corona wandelen we met een kleine groep (aanmelden verplicht). We vertellen u meer over natuurbegraven en de rijke historie van dit gebied.
Lees verder