Agenda

vrijdag 28 februari 2020

Rondleiding | Februari

Vrijdagmiddag 28 februari kunt u weer mee met de Koningsakker rondleiding. We starten om 14:00 uur vanaf het tijdelijk informatiecentrum aan de Sportlaan in Arnhem (achter abdij Koningsoord). De wandeling duurt ongeveer een uur, we sluiten af met koffie en thee.
Lees verder

zaterdag 14 maart 2020

Stiltewandeling in de ochtend

De week is druk en vol. Even niets moeten en tot jezelf komen. Opladen en geïnspireerd raken, in stilte. Wim Bos van ‘Frisse Lucht Arnhem’ komt op zaterdag 14 maart naar Koningsakker voor een stiltewandeling over de natuurbegraafplaats, richting kapel en door het bos.
Lees verder

vrijdag 27 maart 2020

Rondleiding | Maart

De laatste vrijdag van de maand, 27 maart, start om 14 uur een rondleiding over de Natuurbegraafplaats Koningsakker. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied en het begraven op Koningsakker.
Lees verder

zaterdag 28 maart 2020

Zie de Lente | Open middag

Een nieuwe lente, een nieuw geluid, een nieuw beeld. Kom en zie de Lente. We organiseren zaterdag 28 maart een middag met muziek, lezing en een kleine workshop. Alles binnen het thema 'Zie de Lente'. Wilt u op de hoogte blijven?
Lees verder

vrijdag 24 april 2020

Rondleiding | April

Vrijdagmiddag 24 april kunt u weer mee met de Koningsakker rondleiding. We starten om 14:00 uur vanaf het tijdelijk informatiecentrum aan de Sportlaan in Arnhem (achter abdij Koningsoord). De wandeling duurt ongeveer een uur, we sluiten af met koffie en thee.
Lees verder