Groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Koningsakker is een gebied van 17 hectare met een indeling van vier verschillende velden: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Een glooiend landschap, vergezichten over de velden, omringd door het bos. Één keer per maand (dinsdagochtend) worden er rondleidingen gegeven op Natuurbegraafplaats Koningsakker. Samen wandelen we door het natuurgebied en vertellen u meer over het ontstaan van deze natuurbegraafplaats, de rijke historie, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Koningsakker. Komt u liever op een andere dag? Maak dan een afspraak voor een individuele rondleiding met één van onze medewerkers.

Aanvang

De rondleiding start bij het ontvangstgebouw van Koningsakker. De route gaat over de natuurbegraafplaats en is grotendeels over onverharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een natuurbegraven gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Afsluiting

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data rondleiding

– Dinsdag 24 augustus, om 10:30 uur (vol, inschrijven niet meer mogelijk)
– Dinsdag 14 september, om 10:30 uur
– Vrijdag 24 september, om 14:30 uur
– Dinsdag 5 oktober, om 10:30 uur
– Vrijdag 29 oktober, om 14:30 uur
– Dinsdag 9 november, om 10:30 uur
– Vrijdag 26 november, om 14:30 uur

Ondanks de versoepelingen houden wij de groepen voorlopig op een maximaal aantal personen. Daarom vragen wij u om bij interesse in een rondleiding onderstaand formulier in te vullen, met de datum van uw voorkeur en het aantal personen. U kunt ook zelfstandig een rondleiding volgen of vrij wandelen hier in het gebied, op een moment dat het u uitkomt. Of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding met één van onze collega’s, deze kan ingepland worden van maandag tot en met zaterdag.

Aanmelden maandelijkse rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status