Maatregelen coronavirus

Hoewel veel mogelijk is, blijft het Corona-virus ons beïnvloeden.
Hieronder leest u welke maatregelen wij hebben moeten nemen.

We ondersteunen u zo goed mogelijk. Met raad en daad en door er zo goed mogelijk voor u te zijn: bij een uitvaart, bij het maken van een reservering, voor een grafbezoek of als u informatie wenst.

Een graf uitzoeken

U bent welkom om langs te komen en een laatste rustplek op Koningsakker te kiezen. We informeren en begeleiden u op dezelfde manier als anders. Een handdruk zal achterwege blijven en er zal minimaal 1,5 meter afstand zijn, maar onze betrokkenheid blijft groot. Bij binnenkomst van het ontvangstgebouw heeft u de mogelijkheid uw handen te ontsmetten (voetpedaal). Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht. Wilt u op afstand, vanuit huis, alvast een plek reserveren neem dan telefonisch contact op en we bespreken de mogelijkheden met u.

Uitvaarten

In de ceremonieruimte van ons ontvangsthuis houden we ons aan de 1,5 meter afstand. Hierdoor mogen er op dit moment maximaal 40 personen aanwezig zijn. Dat is exclusief de medewerkers die de uitvaart begeleiden. Catering is toegestaan. Hoe moeilijk ook, we vragen aan aanwezigen om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering van eigen huishouden.

Onze eigen rondleidingen en activiteiten

Zolang de aangescherpte maatregelen gelden annuleren wij onze geplande activiteiten, zoals de maandelijkse groepsrondleidingen.

Het is wel mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding met één van onze medewerkers. Dit kan van maandag tot en met zaterdag. Zo kunnen we het bezoek spreiden en de afstand in acht nemen, voor uw en onze gezondheid.

U bent welkom voor een bezoek

Natuurbegraafplaats Koningsakker is een prettige plek om te zijn. U bent van harte welkom voor een wandeling, voor een grafbezoek of maak een afspraak voor een informatief gesprek.
We benadrukken uw en onze verantwoordelijkheid voor elkaar:

  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Kom alleen, samen of tot maximaal 4 personen.
  • Heeft u of iemand uit uw gezin koorts? Blijf dan allemaal thuis.
  • Ook als u kucht, hoest, keelpijn of een loopneus heeft, of verkouden bent, blijft u alstublieft thuis.

Een hartelijke groet,

Riny, Karin, Cathy, Melissa, Amber en Annelijn
Team Koningsakker

Tel. 026-3036000 | E-mail: info@koningsakker.nl

Update: 19-12-2021 |  Bekijk de richtlijnen en de laatste update rondom het coronavirus op de website van RIVM.

 

Geplaatst in Alle berichten, KoningsakkerTagged , , , ,