Koningsakker, zomer in beeld


Zonnige dagen en regenachtige dagen wisselen elkaar momenteel af. De natuur geniet ervan: de regen laat alles groeien en bloeien. En op warme dagen haalt de zon de vlinders en insecten tevoorschijn. Ze gaan van bloem naar bloem. Het gras en de veldbloemen komt op sommige plekken hoog. De schapen hebben voorlopig voldoende te grazen. Een kleine foto-impressie van de zomer in beeld. Klik op een afbeelding voor de vergroting.

Activiteiten weer van start

We laten u graag de zomer op Koningsakker zien, de activiteiten zijn weer van start gegaan. Groepsrondleidingen, historische wandelingen, een stiltewandeling en kleinschalige huiskamerconcerten, onze zondagmatinees. Bekijk alle activiteiten en data in onze agenda. (Voorlopig houden we kleine groepen aan, bij interesse kunt u zich online aanmelden voor een activiteit).

Individuele rondleiding

U bent ook welkom voor een persoonlijke rondleiding, op een dag dat het u uitkomt. Dit kan van maandag tot en met zaterdag. Maak een afspraak met één van onze medewerkers. We vertellen over het ontstaan van Koningsakker, abdij Koningsoord, de vier velden van Koningsakker (lente, zomer, herfst en winter) en hoe natuurbegraven hier in zijn werk gaat. We wandelen door het gebied of maken gebruik van de e-Car.

Spontaan bezoek

Natuurbegraafplaats Koningsakker is dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang te bezoeken. Voor een grafbezoek, om te wandelen of te genieten van de omgeving. Onze medewerkers zijn elke dag van 9-17 uur aanwezig, ook in het weekend. U kunt altijd even aankloppen voor een plattegrond of als u een vraag heeft.

We wensen u een goede en zonnige zomer toe!

Foto’s met dank aan: Liesbeth Waller, Martine Koops, Luuk Assinck en Koningsakker archief.
Geplaatst in Alle berichten, Koningsakker, NatuurTagged , , , ,