Luisterwandeling

Ontdek Koningsakker – Audiotour

Er zijn verschillende mogelijkheden om Koningsakker te ontdekken. Een nieuwe mogelijkheid is om via een luisterwandeling kennis te maken met alles rondom natuurbegraven en Koningsakker. U kunt deze audiotour zelfstandig maken op een moment dat het u uitkomt. Deze wandeling gaat net als de maandelijkse rondleiding over de vier velden en langs bijzondere punten zoals abdij Koningsoord, de kleine kapel, het vlinderveld en de loopgraven.

Door onderstaande app te downloaden op uw mobiele telefoon kunt u op natuurbegraafplaats Koningsakker de audiotour volgen. Het startpunt is aan de rechterkant van het ontvangsthuis, net na de parkeerplaatsen bij het grind. De wandeling duurt circa 30-45 minuten. (In het ontvangsthuis is ook een papieren versie aanwezig van deze luisterwandeling)

Download de gratis izi.Travel app via onderstaande buttons (Android of iPhone) en zoek vervolgens op ‘Koningsakker’ of scan de QR-code.
Wanneer u niet in staat bent om fysiek te komen wandelen, is deze tour ook te downloaden en thuis te beluisteren. Ontdek Koningsakker en geniet van de verhalen over het natuurgebied, de geschiedenis, abdij Koningsoord en een groene uitvaart.