Een informatiegesprek op Koningsakker

In onze spreekkamers vinden de informatiegesprekken plaats. Hier vertellen we over het ontstaan van Koningsakker, de zusters van abdij Koningsoord, de indeling van de 4 velden en hoe natuurbegraven in zijn werk gaat. Ook geven we een rondleiding in het nieuwe ontvangsthuis. Vervolgens maken we een wandeling over de natuurbegraafplaats en laten we alles in het gebied zien. Voor wie wil bestaat de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Soms komt iemand eerst nog op een ander moment terug met een vriend(in) of kind(eren), om de plek te bekijken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook als er bij een plotseling overlijden nog geen plek gekozen is, nemen we hier in de spreekkamer vooraf plaats met  nabestaanden. We geven in het kort de belangrijke informatie en gaan vervolgens op zoek naar een geschikte laatste rustplek.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het kan rust geven als vooraf, bij leven, een plek reeds is uitgezocht. Geen zorgen voor de nabestaanden, geen moeilijke beslissingen op moment van rouw. Het kan helpen om het gesprek aan te gaan met geliefden (partner, ouders, opa/oma, goede vrienden) en te bespreken wat zijn of haar wensen zijn voor als het moment daar is.

Natuurbegraafplaats Koningsakker
Sportlaan 25 Arnhem
t. 026-3036000
e. info@koningsakker.nl

Geplaatst in Koningsakker