VOL Zondagmatinee | 7 november

Datum: zondag 07 november 2021 - 14:00-15:30 uur

Iedere eerste zondag van de maand, om 14:00 uur, kunt u genieten van een kleinschalig ‘huiskamerconcert’ in de ceremonieruimte van het Koningsakker ontvangsthuis. Onze zondagmatinee.
Deelname is kosteloos, wel is het noodzakelijk om vooraf aan te melden in verband met een maximaal aantal bezoekers.

Remco Jacobs | Kinsmit

KINSMIT brengt songs en uitgesponnen composities ten gehore met zijn gitaar en stem.”
Remco, singer-songwriter onder de naam Kinsmit, is geboren in Velp (Gelderland) en opgegroeid nabij de Veluwe. Inmiddels woont hij in Utrecht, destijds verhuisd vanwege zijn studie aan HKU Conservatorium naar Utrecht: Bachelor Musician 3.0 en Master Compositie.

Zijn muziek, geïnspireerd op blues en folk, komt ook in aanraking met muziek uit de 17e eeuw. Vanuit zijn fascinatie voor de barokgitaar heeft Remco zich daarin gespecialiseerd. Klankspectrum: folk, barok en popmuziek. Zijn muziek doet denken aan Nick Drake, Bob Dylan en Leonard Cohen. Remco heeft ook enkele kleine optredens verzorgd tijdens de opening van natuurbegraafplaats Koningsakker, augustus 2019.

De Arnhems-Utrechtse singer-songwriter Kinsmit bracht in september 2020 met zijn self titled album ‘Kinsmit’ misschien wel een van de sterkste Nederlandse folkplaten sinds lange tijd uit.’ – lees het interview via: The Daily Indie
Een weemoedige melodie klinkt met de begeleiding van een tokkelende gitaar.’ – recensie via: Timpaan muziek

Praktische informatie

Datum: Zondag 7 november 2021
Tijd: 14:00 – 15:30 uur
Locatie: Natuurbegraafplaats Koningsakker, Sportlaan 25 Arnhem

Ons ontvangsthuis is voor uitvaarten vrijgesteld van een QR controle, voor evenementen binnen zoals dit zondagmatinee zijn wij momenteel verplicht een QR controle uit te voeren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden:
Fotografie: Nynke Arends Fotografie Arnhem, www.nynkearends.nl