Zondagmatinee | 3 oktober

Datum: zondag 03 oktober 2021 - 14:00-15:30

In oktober starten we met onze Zondagmatinee. Iedere eerste zondag van de maand, om 14:00 uur een kleinschalig ‘huiskamerconcert’ in de ceremonieruimte van het Koningsakker ontvangsthuis.
Deelname is kosteloos, wel is het noodzakelijk om vooraf aan te melden in verband met een maximaal aantal bezoekers.

Remco Jacobs | Kinsmit

KINSMIT brengt songs en uitgesponnen composities ten gehore met zijn gitaar en stem.”
Remco, singer-songwriter onder de naam Kinsmit, is geboren in Velp (Gelderland) en opgegroeid nabij de Veluwe. Inmiddels woont hij in Utrecht, destijds verhuisd vanwege zijn studie aan HKU Conservatorium naar Utrecht: Bachelor Musician 3.0 en Master Compositie.

Zijn muziek, geïnspireerd op blues en folk, komt ook in aanraking met muziek uit de 17e eeuw. Vanuit zijn fascinatie voor de barokgitaar heeft Remco zich daarin gespecialiseerd. Klankspectrum: folk, barok en popmuziek. Zijn muziek doet denken aan Nick Drake, Bob Dylan en Leonard Cohen. Remco heeft ook enkele kleine optredens verzorgd tijdens de opening van natuurbegraafplaats Koningsakker, augustus 2019.

De Arnhems-Utrechtse singer-songwriter Kinsmit bracht in september 2020 met zijn self titled album ‘Kinsmit’ misschien wel een van de sterkste Nederlandse folkplaten sinds lange tijd uit.’ – lees het interview via: The Daily Indie
Een weemoedige melodie klinkt met de begeleiding van een tokkelende gitaar.’ – recensie via: Timpaan muziek

Praktische informatie

Datum: Zondag 3 oktober 2021
Tijd: 14:00 – 15:30 uur
Locatie: Natuurbegraafplaats Koningsakker, Sportlaan 25 Arnhem

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden:

Aanmelding zondagmatinee | 3 oktober

KA_evenement met telefoonnummer