Annulering | Rondleiding | Maart

Datum: vrijdag 27 maart 2020 -

 

Let op: onze georganiseerde wandelingen, rondleidingen en de open dag van 28 maart laten we niet doorgaan, totdat de overheid aangeeft dat dergelijke evenementen weer mogelijk zijn. Voor nu betreft de annulering van evenementen de gehele maand maart. Lees hier meer over de genomen maatregelen en richtlijnen. 

Maandelijkse rondleiding | 27 maart

Op vrijdag 27 maart start om 14 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Koningsakker. Tijdens deze wandeling nemen we u mee in het natuurgebied en vertellen u van alles over het begraven op Koningsakker en over de abdij Koningsoord.

De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen. Kijk vooraf naar de weersvooruitzichten. Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het met oog op de organisatie wel fijn om te weten hoeveel deelnemers we de komende rondleiding kunnen verwachten. Vul hier onder het formulier in.

De wandeling wordt afgesloten met koffie of thee in het tijdelijk informatiecentrum.
Komt u ook? Wij nodigen u van harte uit!

Locatie: Natuurbegraafplaats Koningsakker, Sportlaan 25 Arnhem.
Met de auto kunt u ons bereiken via de Dreijenseweg.

Maandelijkse rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status

Persoonlijke rondleiding

Bent u verhinderd op deze dag of geeft u de voorkeur aan een persoonlijk bezoek in combinatie met een informatief gesprek? Meldt u zich dan aan voor een persoonlijke rondleiding. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.