Rondleiding | 28 augustus

Datum: vrijdag 28 augustus 2020 - 11:00-12:30 uur

Maandelijkse rondleiding | vrijdag 28 augustus

Op vrijdagochtend 28 augustus is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Koningsakker. Tijdens deze wandeling nemen we u mee in het natuurgebied en vertellen u van alles over het begraven op Koningsakker, het ontvangsthuis en over abdij Koningsoord.

We gaan deze keer om 11:00 uur van start. De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen. De rondleiding wordt afgesloten met koffie, thee of een glas water bij het tijdelijk kantoorgebouwtje. Komt u ook? Wij nodigen u van harte uit!

Let op: aanmelden verplicht

In verband met de regels rondom corona, laten we de groepsrondleiding voor uw en onze gezondheid met maximaal 10 personen plaatsvinden. Zo kunnen we voldoende afstand houden en is de gids voor iedereen te verstaan. Om dit goed te kunnen borgen, is opgave voor deze rondleiding verplicht. Dit kan via het onderstaande formulier.

Datum & tijd: Vrijdag 28 augustus, 11:00 uur
Locatie: Natuurbegraafplaats Koningsakker, Sportlaan 25 Arnhem.
Met de auto kunt u ons bereiken via de Dreijenseweg.

Maandelijkse rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Datum rondleiding
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status

Persoonlijke rondleiding

Een persoonlijke rondleiding in combinatie met een informatief gesprek is uiteraard ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met één van onze medewerkers.