Historische wandeling | 22 september

Datum: woensdag 22 september 2021 - 10:00-11:30 uur

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Als voormalig boswachter kent hij het terrein als geen ander. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is, wat groeit en leeft er in de bossen rondom de natuurbegraafplaats. En niet te vergeten: de Slag om Arnhem die hier heeft plaatsgevonden. Deze wandeling brengt u onder andere door het bos, richting de Mill Hill Missionarissen.

De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen, we lopen grotendeels over onverharde paden. Deelname is kosteloos. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verhaal goed kan verstaan, maar ook om voldoende afstand te houden, zijn er voor deze wandeling beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich hieronder aanmelden, indien het maximum aan deelnemers bereikt is brengen we u op de hoogte.

Het maximum aantal deelnemers is reeds bereikt. U kunt zich aanmelden voor een volgende historische wandeling, in oktober, november of december.
Kijk in de agenda voor data en aanmelden.