Historische wandeling | 27 augustus

Datum: donderdag 27 augustus 2020 - 10:30-12:00 uur

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Als voormalig boswachter kent hij het terrein als geen ander. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is, wat groeit en leeft er in de bossen rondom de natuurbegraafplaats. En niet te vergeten: de Slag om Arnhem die hier heeft plaatsgevonden. Deze wandeling brengt u onder andere door het bos, richting de Mill Hill Missionarissen.

De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen, we lopen grotendeels over onverharde paden. Deelname is kosteloos. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verhaal goed kan verstaan, maar ook om voldoende afstand te houden, zijn er voor deze wandeling 15 plaatsen beschikbaar. U kunt zich hieronder aanmelden, indien het maximum aan deelnemers bereikt is brengen we u op de hoogte.
_________________________

Donderdag 27 augustus, 10:30 uur

Bent u deze dag verhinderd maar wilt u wel op de hoogte blijven voor een volgende historische wandeling? Stuur ons een e-mail en we noteren uw gegevens.

Aanmelden historische wandeling

KA Historische wandeling
Naam*
E-mail*
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement