Historische wandeling | 27 augustus

Datum: donderdag 27 augustus 2020 - 10:30-12:00 uur

Let op: het maximum aantal deelnemers voor deze wandeling is bereikt. 

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Als voormalig boswachter kent hij het terrein als geen ander. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is, wat groeit en leeft er in de bossen rondom de natuurbegraafplaats. En niet te vergeten: de Slag om Arnhem die hier heeft plaatsgevonden. Deze wandeling brengt u onder andere door het bos, richting de Mill Hill Missionarissen.

De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen, we lopen grotendeels over onverharde paden. Deelname is kosteloos. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verhaal goed kan verstaan, maar ook om voldoende afstand te houden, zijn er voor deze wandeling 15 plaatsen beschikbaar. U kunt zich hieronder aanmelden, indien het maximum aan deelnemers bereikt is brengen we u op de hoogte.
_________________________

Na het versturen van onze zomernieuwsbrief hebben we in korte tijd veel aanmeldingen ontvangen en hierdoor is het maximaal aantal deelnemers bereikt. U kunt zich voor deze wandeling niet meer aanmelden. 

Wilt u op de hoogte blijven voor een volgende historische wandeling? Vul onderstaand formulier in en we brengen u op de hoogte zodra een nieuwe wandeling op de agenda staat.

Aanmelden historische wandeling