Historische wandeling | 12 februari (vol)

Datum: zaterdag 12 februari 2022 - 09:30-11:00 uur

Oosterbeker Harry Leijdecker neemt u mee en vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied. Als voormalig boswachter kent hij het terrein als geen ander. Hoe zag het landschap er voorheen uit, wat stond er vóórdat de abdij hier gebouwd is, wat groeit en leeft er in de bossen rondom de natuurbegraafplaats. En niet te vergeten: de Slag om Arnhem die hier heeft plaatsgevonden. Deze wandeling brengt u onder andere door het bos, richting de Mill Hill Missionarissen.

De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen, we lopen grotendeels over onverharde paden. Deelname is kosteloos. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verhaal goed kan verstaan, maar ook om voldoende afstand te houden, zijn er voor deze wandeling beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie: Natuurbegraafplaats Koningsakker, Sportlaan 25 Arnhem
Datum en tijd: Zaterdag 12 februari, 9:30 uur

Update 12 januari: Het maximaal aantal deelnemers voor deze wandeling is bereikt.
Wilt u op de hoogte gebracht worden zodra er een volgende historische wandeling op de agenda staat? Laat dan hier onder uw gegevens achter en vermeld bij ‘Opmerking of vraag’: Historische wandeling.

Contactformulier
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Opmerking of vraag
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status