Geen activiteiten t/m 31 mei

Datum: zondag 31 mei 2020 -

Onze georganiseerde wandelingen en rondleidingen laten we niet doorgaan in verband met het coronavirus, totdat de overheid aangeeft dat dergelijke evenementen weer mogelijk zijn.  Voor nu betreft de annulering van evenementen de periode tot en met 31 mei 2020.

 

Een graf uitzoeken

Zo lang het gaat, blijft het mogelijk om een graf te kiezen. We informeren en begeleiden u op dezelfde manier als anders. Een handdruk zal achterwege blijven en er zal meer afstand zijn, maar onze betrokkenheid blijft groot.

Heeft u al een persoonlijke afspraak staan, en bent u zelf geheel klachtenvrij? Dan kan de afspraak gewoon doorgaan. Ook nu houden we 1,5 meter afstand van elkaar. We plannen ook nog nieuwe afspraken in. Een informatiegesprek kunnen we zoveel mogelijk in de buitenlucht laten plaatsvinden.

Blijft u liever thuis maar wilt u toch een plek uitzoeken? We informeren u graag over alternatieve opties. Neem telefonisch contact op (tel. 026-3036000) of vul het online formulier in.

 

Natuurbegraafplaats bezoeken

Het Koningsakker informatiecentrum is in deze periode van maandag t/m zaterdag geopend, 09:00-17:00 uur. Voorlopig zijn wij op zondag gesloten. De natuurbegraafplaats kunt u van zonsopkomst tot zonsondergang bezoeken. U bent nog steeds welkom voor een wandeling of een grafbezoek, maar blijf verder zoveel mogelijk thuis (RIVM richtlijnen).

Bij een bezoek aan Koningsakker benadrukken we uw en onze verantwoordelijkheid voor elkaar:
– Kom alleen óf samen als echtpaar/gezin, maar niet in een groep
– Houd 1,5 meter afstand tot anderen
– Heeft u of iemand uit uw gezin koorts? Blijf dan allemaal thuis
– Ook als u kucht, hoest en/of verkouden bent, blijft u alstublieft thuis